Algemene voorwaarden

Algemene regels en voorwaarden

De ophaaltijd is voor Rotterdam Airport is standaard ca 2 uur en voor Schiphol standaard ca 3 uur voor vertrek van het vliegtuig. Deze tijd is meestal nodig om op tijd op de luchthaven te arriveren en voldoende tijd te hebben om in te checken. U kunt deze tijd eventueel (op eigen risico) naar gelieve aanpassen.

Brengen naar de luchthaven. Wij zetten u af bij de vertrekhal. Dit is tevens de plek waar wij u op de terugweg ook ophalen.

Ophalen luchthaven. Uw taxi staat een uur na geplande aankomsttijd voor u klaar. Dit is de tijd die u nodig heeft om met uw koffers weer buiten te staan. Tenzij u alleen handbagage heeft of u juist langer dan een uur nodig denkt te hebben, geeft u dit dan tijdig en vooraf aan. Over 5-10 minuten extra wachten doen we nooit moeilijk. Duurt het langer dan 10 minuten? Dan zijn we genoodzaakt een wachttarief van €7,50 per kwartier (na het uur na landen) te berekenen. De vervoerder houdt de vlucht in de gaten op eventuele vertragingen of vervroegingen. Bij vertragingen langer dan een uur, kan het zijn dat we een andere chauffeur in moeten zetten en u op een nieuwe chauffeur dient te wachten.

Alle tarieven zijn gebaseerd op halen en brengen naar één adres. Voor elk extra adres (binnen Zoetermeer) wordt een toeslag gerekend van € 5 per rit berekend. Een tussenstop in andere regio, worden kosten in overleg bepaald. LET OP: We behouden het recht om een bepaalde volgorde van ophalen die door de klant is aangegeven te wijzigen , in dit geval wordt altijd eerst contact met de klant opgenomen om dit te overleggen.

Wij gaan uit van 1 standaard formaat koffer per persoon. Bij meer bagage dient u dit beslist bij de reservering op te geven. Bij een standaard formaat koffer gaan wij uit van de maximale afmetingen : 65x48x26 cm (Maximaal gewicht 20kg).
Wanneer u extra grote of meerdere koffers heeft, zou het kunnen dat het niet in een personenwagen past. Neem als dit het geval is daarom voor het reserveren contact met ons op zodat wij u kunnen informeren en/of eventueel een passend alternatief kunnen bieden.

Volgens Rijkswaterstaat mogen kinderen tot 2 jaar op schoot vervoerd worden in de taxi. Wilt u gebruik maken van ene kinderzitje of maxicosi? Deze kunnen wij verzorgen voor u. Geeft u dit aan in het veld ‘opmerkingen’.
Annuleren is tot 24 uur voor de reservering kosteloos, hierna zijn wij genoodzaakt het volledige (enkele) ritbedrag in rekening te brengen. LET OP: Wanneer een taxi ticket verkeerd is besteld of last minute wordt gewijzigd, kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Het vervoer van ZTAXI Zoetermeer geschiedt vanzelfsprekend volgens de landelijke Algemene Voorwaarden voor Taxivervoer

Deze website maakt gebruik van cookies!