Horeca vervoer

Ztaxi is een betrouwbare partner in vervoer voor iedere horecagelegenheid. Punctualiteit en service staan bij ons centraal.

Zowel voor lunches, diners of feesten is Ztaxi een geschikte keuze. Onze telefooncentrale is 24 uur per dag beschikbaar. Wij halen u op ieder gewenst tijdstip op zowel binnen als buiten Zoetermeer. Reist u alleen of met een gezelschap? Bij Ztaxi beschikken we over meerdere auto’s, busjes en chauffeurs. Voor last minute reserveringen belt u 079 234 0404. Via ons afspraakformulier kunt u reserveringen maken op voorhand. Uw afspraak wordt dan bevestigd per mail.

Bent u (horeca)ondernemer en op zoek naar een originele manier van marketing? Met uw reclame op één van onze voertuigen, is uw bedrijf zichtbaar in en rond Zoetermeer. Een originele manier van reclame maken waarmee de zichtbaarheid van uw onderneming wordt vergroot. Onze taxi’s zijn 24/7 te vinden op de weg, opvallen van je bedrijf is dus gegarandeerd. Neem contact op met ons en bespreek de mogelijkheden voor een samenwerking.